Bändiesittely

Rokki-Kokki Linnanmäellä!

Rokki-Kokki Lastenmusabändi:

Rokki-Kokki Lastenmusabändi on vuonna 1991 perustettu lastenmusiikkia soittava ja esittävä Kokki-Orkesteri. Kokkien kattiloiden kolistelu perustuu tuttuihin resepteihin ja omiin keitoksiin. Meno mukavaa kantri-rokkia ja sopii mukavasti kaikkien korvaan. Ja laululeikit helppoja, lasten lisäksi jopa aikuisetkin pystyvät leikkimään mukana.

Rokki-Kokki on vuosien saatossa käynyt sekoittamassa soppaa monen moisissa paikoissa. Laivoilla, erilaisissa lastentapahtumissa, junassa, päiväkodeissa, kaikenikäisten synttäreillä, pikkujouluissa, kauppakeskuksissa, festareilla ja melkein missä vaan… jopa telkkarissa!! Rokki-Kokki bändin kokkailut onnistuu niin isoimmillakin estradeilla ja pienemmillä lavoilla, jopa akustisesti.

Rokki-Kokki Lastenmusaduo laivalla!

Rokki-Kokki Duo:

Rokki-Kokki lastenmusaduo on bändin kevyempi versio. Duo on esiintynyt myös monenmoisissa paikoissa ja mitä hassummissa paikoissa, messuilta-kotisynttäreihin, laivoilta-Linnanmäelle ja missä ikinä mahtuu Duo soittamaan. Duo sopii ihan mihin kattilaan vaan. Näitä vähämausteisia lauluja ja laululeikkejä voi maistella ihan kuka vaan.

Make-Kokki:

Bändin papupata ja bassokauhan heiluttaja. Hän kirjoittaa bändin reseptejä ja piirtää koristeet lättyjen ja kakkujen kansiin ja värittää bändin kokkailu asut. Make-kokki pyytää kaikkia pienempiä kuin isompiakin mukaan Kokkien musasoppaan!!

Mika-Kokki:

Mika-Kokki ja kattilarivistö!

Bändin kattiloiden kolistelija. Lautaset ja kattilan kannet saavat kyytiä, niin vispilöiden ja kapuloiden iskuista. Mika-Kokki pystyy jopa napsuttelemaan riisipuikoilla ja virvelillä pärisytelemään sushitarpeet jos tarve vaatii. Mika-Kokki tahdittaa Kokkien taikinat ihan rusetille!! Te voitte tulla mukaan taputtamalla käsiä samaan tahtiin.

Arto-Kokki:

Arto-Kokki ja koskettimet!

Bändin vikkeläsormi, mustavalkorivistön kilkutuksen voi melkein maistaa. Haitarinkin nappulat ovat joskus herkullisen makeita. Arto-Kokki on taitava myös puhaltamaan huuliharppua ja sen äänen voi jopa nähdä, kun sen kuulee. Arto-Kokki taitaa myös käärmemäisen lanteen heilutuksen, kannattaa kokeilla pystyttekö samaan.

Mauriitzio-Kokki:

Mauriitzio-Kokki ja spagettikitara!

Bändin kuusikielisen vinguttaja. Mauriizio-Kokki venyttelee kitaran kieliä niin kuin pasta-kokki spagettia. Suolaiset soolot maistuvat välillä myös makealta nauhalakritsilta. Näillä Mauriitzio-Kokin mausteilla saadaan keittoihin ja muihin sekoituksiin mahtavat loppusoinnut. Tulkaahan maistamaan!

????????????????????????????????????